مدیر فنی پروژه (پروفسور ندا مفتون آزاد) یکی از پژوهشگران با سابقه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و دارای دستاوردهای پژوهشی متعدد در زمینه علوم و صنایع غذایی میباشد. هر یک از اعضای دیگر تیم نیز دارای سوابق برجسته در مسئولیت خود در پروژه میباشند.
این پروژه با توجه به توانمندی حل مساله در شرایط بحران مانند شرایط جنگی، بلایای طبیعی و ... به عنوان دستاورد ملی برتر انتخاب شده است. این محصول نه تنها انرژی مورد نیاز افراد را تامین میکند، بلکه مواد موثر در سلامتی را نیز تامین کرده و در عین حال کیفیت و پایداری خود را در دراز مدت و در شرایط آب و هوایی مختلف حفظ میکند.
این محصول بر پایه میوه خرما تهیه شده و با مواد مغذی گیاهی حاوی پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدانها، اسیدهای چرب مغذی و ... غنی شده است و سپس با شکلات روکش داده میشود. پس از تولید در شرایط دمایی مختلف نگهداری و ماندگاری آن ارزیابی شده است. این محصول یک میان وعده مناسب برای تامین درصد بالایی از انرژی مورد نیاز روزانه فرد است.
آزمایشات انجام شده بر روی این محصول در زمان نگهداری در دماهای مختلف، پس از یکسال و نیم نگهداری و نسبت به روز اول تولید، هیچگونه تغییر کیفی و آلودگی میکروبی را نشان نداده است.